..


Artikelnummer:
1872


Öronljus, 2-pack

Produktbeskrivning:
Efter behandlingen upplevs en behaglig avslappnande renhetskänsla.
Enligt sedvänja fungerar den på följande sätt:
När ljuset placeras i örat och sedan tänds, skapas ett undertryck (skorstenseffekt). Små luftvibrationer, en följd av lågans rörelser, utsätter trumhinnan för en mjuk och välgörande massage. När ett sprakande ljud hörs är ljuset korrekt placerat.
Efter behandlingen upplevs en tryckhetsutjämning som känns befriande runt öron, panna och bihålor.

Det krävs två personer för att utföra behandlingen. Gör så här:
Personen som ska behandlas:
Ligg på sidan med det öra uppåt som ska behandlas. Luta gärna huvudet mot ett bord. Täck huvudet med en bit aluminiumfolie.
Personen som assisterar:
Gör hål i folien och placera den smala och något spetsiga änden av ljuset i örat. Mellan öra och ljus ska det vara tätt. Det är på så sätt som undertryck bildas och den mjuka massagen uppstår. Det ska inte kännas obehagligt. (För att ljuset ska sluta tätt i örat kan man placera lite olja på spetsen.)
Se till att sax och vatten finns alldeles i närheten. Kontrollera vid jämna mellanrum att ljusets smala sida inte täpps till. Om så händer, vidga hålet med hjälp av en sax. När eld hanteras ska försiktighet alltid eftersträvas.

Om rök uppstår i botten på ljuset trimma (klipp av) veken vid jämna mellanrum med saxen. Folien finns då som skydd. Lägg den avklippta veken i vattnet.

Bränn ej ljuset längre än att ca 12 cm återstår, till det röda strecket. Bränntid, ca 8-10 minuter.

Vid obehag, avbryt genast behandlingen!

Observera att detta inte är något läkemedel och kan inte ersätta läkarvård eller mediciner. Använd inte öronljus vid öroninflammation eller om örat har ett inopererat rör.

Säljes i 2-pack.
 


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Drift & produktion:
Wikinggruppen

start