ÅF, kontakta oss för inloggning.
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Fri frakt över 500 kr
Språk:
Tvål  Flytande tvål

Flytande tvål

Våra flytande tvålar är tvål, kanske låter märkligt men oftast är flytande tvål inte det utan består av olika syntetiska tensider, förtjockningsmedel och andra tillsatser som kan vara både utorkande och onödigt belastande för vår miljö.

Ingredienser, basen för alla flytande tvålar är:
Potassium Oleate (förtvålad ekologisk solrosolja), Potassium Cocoate (förtvålad ekologisk cocosolja), Glycerin, (vegetabilisk) Potassium Citrate, (neutraliserar ph-värdet), Citric Acid, (citronsyra från fermenterad majs, för att sänka PH-värdet max 0,1%). Råvarorna är certifierade av COSMOS.
Sedan tillsätts olika rena oljor, extrakt, eteriska oljor eller doftoljor beroende på vilken sort det är.

Det gör att den flytande naturliga tvålen blir vårdande, återfuktande, riktigt dryg och rejält rengörande med skönt mjukt lödder samt doftar härligt.

Filtrera Visa 29 artiklar
29 artiklar
Sortering:
6:e Sinnet Apotekar Flytande tvål
En sensuell doft på en härligt vårdande tvål. Tvättar varsamt rent och lämnar din hud mjuk och len. Naturliga och passionerade eteriska oljor.
från 269 kr
Apelsin Flytande tvål ekologisk

Söta solmogna apelsiner, en doft som garanterat ger lyckokänslor. Ekologisk tvål som både tvättar varsamt rent och samtidigt höjer ditt humör!

Denna tvål är lite mer lättflytande på grund av apelsinoljan. Men fantastiskt dryg ändå eftersom detta är äkta tvål i flytande form.

från 239 kr
Argan Apotekar Flytande tvål

Äkta flytande tvål med extra allt. Vi har tillsatt ren kallpressad Arganolja från Marocko. Oljan som brukar kallas för flytande guld tack vare sina fantastiska egenskaper! Inte bara tvättar denna tvål varsamt och rejält rent utan den återfuktar och skyddar även huden. Doftar fantastiskt gott av vårdande eteriska oljor, helt naturligt.

från 269 kr
Baby Flytande tvål ekologisk
Den mildaste tvålen för liten och stor med känslig hud. Rengör varsamt med mjuka härliga bubblor. Fantastiskt dryg.
från 229 kr
Barbers Vegan Flytande tvål

Riktig tvål av förtvålade ekologiska vegetabiliska oljor. Flytande tvål som inte torkar ut huden och räcker extremt långt.

Den skönaste maskulina doft man kan tänka sig! Det är en perfekt kombination av doften hos en barberare. Kraftfull aftershavedoft som samtidigt är något söt med inslag av aromatiska kryddor och apelsinskal.

från 259 kr
Bonnakök Flytande Tvål

Denna sköna tvål passar så bra i köket. För vem vill inte att hela köket ska dofta som ett äkta Bonnakök?  Söta frukter, saftar och syltar, varma kryddor, bakar och lagar mat. I ett Bonnakök står man i, tvättar händerna ovanligt ofta och då är det bra med en äkta tvål som inte torkar ut huden!

från 239 kr
Cederträd Flytande tvål ekologisk

Klassisk doft vid t ex meditation, gör dig fokuserad och centrerad. Djupa trätoner som ger en behaglig jordnära doft.

Äkta tvål i flytande form. Rengör utan att torka ut huden. Helt naturligt, förtvålade ekologiska oljor och ekologisk eterisk olja av Cederträd. 

från 259 kr
Citrongräs Flytande tvål ekologisk

En härlig ekologisk tvål som tvättar rent med en stor dos av frisk, crispigt frisk, ekologiskt citrongräs. Gör under för morgontrötta, piggar upp dygnet runt!

En bonus är att insekter inte gillar citrongräs!

 

från 259 kr
Crazy Cat Lady Flytande tvål
En hyllningsdoft till oss alla galna kattmänniskor! Klassisk parfymdoft som räcker länge, signaturdoft. 
Härlig dryg äkta tvål som inte torkar ut huden oavsett hur många gånger du tvättar händerna per dag.
från 239 kr
Dalahäst original Flytande tvål

Doften, söta frukter och bär från när och fjärran, gröna blad och toner av mysk, naturnära och helt fantastiskt god!

Lika färgglad och kreativ som våra älskade dalahästar.

från 239 kr
Domherre Flytande tvål
Vem älskar inte Domherrar? Så fina!
Denna tvål med fantastisk fräsch doft av vinter och härligt uteliv. En doft som verkligen attraherar de flesta. 
Äkta flytande tvål som inte torkar ut huden utan tvättar varsamt rent.
Pryder sin plats var som helst, handfat, dusch och diskbänk.
från 239 kr
Embroidery Flytande tvål

Vacker tvål som pryder sin plats, i duschen, handfatet eller varför inte vid diskbänken?
Doftar ljuvligt av söta ekologiska apelsiner och ett stänk av mjuka varma kryddor.


 

från 259 kr
Fram med Bubblet! Flytande tvål
Men absolut! Fram med Bubblet! Doften som kittlar i näsan. En av våra absolut mest populära dofter år efter år. Man blir faktiskt lycklig av denna tvål, passar lika bra vid handfatet som i duschen. Bubbliga bubblor på alla sätt som tvättar varsamt rent med äkta ekologisk tvål, bubblor som räcker fantastiskt länge!
från 239 kr
Fräscha Gröna Äpplen Flytande tvål

Fräscha Gröna Äpplen, namnet på tvålen säger verkligen allt! Bli inte förvånad över att du plötsligt får ett rejält sug efter att äta just äpplen.
Sköna, fräscha äppelbubblor som varsamt tvättar rent både liten och stor. Passar i duschen och vid handfatet! Äppelbubblor för hela kroppen.

från 239 kr
Glädje Flytande tvål

Denna flytande tvål har en doft som du blir glad av! En verklig lyckodoft. Citrustoner i en helt magisk blandning, sprudlande, fruktiga citrusbubblor som tvättar så glatt och varsamt rent!

 

från 239 kr
Granatäpple Apotekare Flytande tvål

Tvålen med vårdande Granatäppelextrakt rik på antioxidanter. Vårdar, skyddar och reparerar. Härlig doft av olika lyxiga eteriska oljor, helt naturligt. 

från 269 kr
Hawaiiskjorta Flytande tvål

Poppigt, fruktigt, roligt, exotisk, semester, paraplydrinkar, strandliv, allt kul i en enda doft. Eftersom varför ska bra hudvårdande äkta ekologisk flytande tvål behöva vara tråkig? Nej, livet är för kort för att använda dåliga och tråkiga tvålar!

Blandning av söt Ananas, Acaibär, Mangoskal, syrlig Passionsfrukt, rivet skal av Yuzu, gröna Äpplen, Orkidéblad och toner av Mysk.

från 239 kr
Jul i vårt hus Flytande tvål

Härligt doftande, denna juldoftande ekologiska flytande tvål sätter verkligen julstämning på hela huset. När det inte räcker med vanligt julpynt. Tvättar varsamt rent med julstämning. Julbubblor som räcker länge!

från 239 kr
Julgran Flytande tvål

En juldoft som är så mycket mer för vem gillar inte denna sköna gröna grandoften året om? Som en hel skogspromenad i en flaska tvål! Äkta ekologisk flytande tvål, inga tensider som torkar ut huden utan tvärtom en återfuktande tvål som tvättar riktigt rent.

från 239 kr
Lavendel Apotekar Flytande tvål

Älskade Lavendel, extra rengörande men på ett mjukt och behaglig sett. Oljan lugnar både trött, sliten och nött hud samtidigt som den är vårdande, skyddande och underbart doftande. 

från 269 kr
Lavendel Flytande tvål Ekologisk

Älskade Lavendel, extra rengörande men på ett mjukt och behaglig sett. Oljan lugnar både trött, sliten och nött hud samtidigt som den är vårdande, skyddande och underbart doftande. 

 

 

från 259 kr
Rosmarin Flytande tvål ekologisk

Renande ekologisk tvål med den friskaste och kryddigaste ekologiska  rosmarinoljan! Örtig tvåldoft som verkligen friskar upp både hud och humör.
Helt Naturligt Ren & Fräsch!

från 259 kr
Rosor Flytande tvål
Älskar du som jag den härlig doften av gammeldags rosor? Då är detta tvålen för dig! Doftar som om du går i en rosenträdgård fullt med blommande rosenbuskar. Så underbart! 
Tvätta dig med milda rosiga tvålbubblor som räcker länge och sätter guldkant på vilken dag som helst. Passar lika bra vid handfatet som i duschen.
från 239 kr
Sandelträd & Vanilj flytande tvål

Fantastisk klassisk doft av Sandelträ, exotiska tränoter tillsammans med mjuka kryddor och varm vanilj.
Denna gudomliga doft har snabbt blivit en stor favorit. Lyxig, exotisk och alldeles, alldeles underbar! Kan bli din nya signaturdoft också!

 

från 239 kr
Svenskt Linne Flytande tvål
Det här är en av våra storsäljare år ut och år in, den verkar helt enkelt inte gå att tröttna på. Tidlös, en signaturdoft som verkligen passar oss alla som älskar det rena, enkla och klara.

Subtila toner av citrus i toppen och med en söt blommig mitt av äppelblom och geranium, bottnar i mjuk bärnsten, jasmin och mysk. En ren doft med värme och hemmamys, tänk nymanglade linnelakan i linneskåpet! 
från 259 kr
Syren Flytande tvål

Ljuvlig flytande, äkta tvål!
Doftar som en hel försommar, som att sticka ner näsan i en stor bukett med nyplockade syrener. Älskade, älskade doft. Den gör något, man blir lycklig!


från 239 kr
Tomtegott Flytande Tvål

Tomtegott, tomteklubba den sötaste, godaste doften någonsin.

En klassisk älskad juldoft från Klockargårdens!

från 239 kr
Tranbärsdrömmar Flytande tvål
Röda söta tranbär men ändå så krispigt fräscht. Så magiskt god doft, brukar förtrolla alla som provar. Alltid en storsäljare! 

från 239 kr
Vinter & Vemod Flytande tvål

En ovanligt fin doft som har på kort tid blivit så älskad. Attraherar verkligen oss som letar efter det lite ovanliga, vi som kanske tycker att för mycket vardag inte är riktigt bra utan något extraordinärt behövs varje dag. För denna doft är verkligen extraordinär och slår an en sträng, det vemod som ibland finns hos oss här uppe i norr men bara så att vi är beredda på allt det ljusa som snart är här igen.


Denna doft startar med gnistrande citrusnoter av mandarin, petitgrain, bergamott och nyanser av svarta vinbär, på ett vitt blommigt hjärta av apelsinblomma, jasmin och magnolia med toner av lavendel, allt vilande på en varm bas av vanilj, cederträ, ambra och mjuk mysk.

från 259 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Kontakta oss här om du önskar ta del av vårt nyhetsbrev.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan