ÅF, kontakta oss för inloggning.
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Fri frakt över 500 kr
Språk:
Massage  Massageljus

Massageljus

Massageljus för att du kan ge och få en varm massage. Du får en varm olja som verkligen går in på djupet. Låt ljuset brinna minst 10 min, ju längre tid det brinner desto mer flytande olja blir det och oljan blir också varmare.

Det går också bra att ta lite vax och massera med det utan att tända ljuset.

Klockargårdens massageljus innehåller inget sojavax det hittar du i de vanliga ljusen. Denna blandning av ekologiska oljor är inte gjord för att vara ett ljus utan för att vara en massageolja, varm massageolja. Men visst fungerar de bra som doftande ljus också!

Innehåller: Ekologiskt kakaosmör, ekologiskt sheasmör, mangosmör, karnubavax, e-vitamin, samt aromoljor eller eteriska oljor. Vegansäkra!

Filtrera Visa 5 artiklar
5 artiklar
Sortering:
Citrongräs & Vanilj Massageljus
Härlig doft av söta vaniljtoner och fräscht citrusgräs. En massage som ger både avkoppling och energi! Både för mottagare och givare. Används också som en näringsrik hudkräm, varm eller kall, massera in på torra områden, du blir mjuk och len, sitter i länge!
från 239 kr
Romantik Massageljus
Romantik doftar detta massageljus. Härliga blommiga noter av Ylang Ylang, upplyftande, uppiggande, lyckotoner av citrusoljor, svartpeppar som ökar blodcirkulationen, grundande är Patchouli som påminner dig om att leva här och nu. Varm Kärleksmassage! 
från 239 kr
Svenskt Linne Massageljus

Gillar du doften av nytvättat? Då är detta doften för dig. Helt fantastisk doft som vi har i många produkter, på begäran. Det verkar som om våra kunder helt enkelt inte kan få nog! Alltid en storsäljare.

Fungerar också som en fetare hudkräm, både kall och varm, smörj in på torra partier, du blir mjuk och len, känsla som sitter i länge.

från 239 kr
Värme Massageljus
En rejält varm massage blir det med detta härliga massageljus. Blodcirkulationen ökar, stela muskler mjuknar, du blir garanterat riktigt varm och avslappnad.
Används gärna för egenvård vid problem med stela, värkande leder, kalla fötter och händer.
Prova en kall dag för extra värme. Eller innan träning, gör under på stela muskler som vid träningsvärk.
Unna dig en härlig varm stund!
från 239 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Kontakta oss här om du önskar ta del av vårt nyhetsbrev.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan